Papieren Tassen

ArtiBags bedrukt luxe handgemaakte papieren tassen, alsook andere draagtassen en verpakkingsmaterialen. Zo beschikken we ook over een eigen productielijn voor katoenen, pp non-woven, woven, jutte en linnen draagtassen.

Wij produceren zelf onze draagtassen en verpakkingen in Istanbul, Turkije en hebben de volledige productie zelf in handen. Dit stelt ons dan ook in staat om uit te blinken in kwaliteit en korte opleveringstermijnen.

ArtiBags hecht veel aandacht aan detail en precisie. Onze handgemaakte papieren draagtassen stralen stijl en karakter uit en hebben naast hun initiële doel ook andere toepassingen.

Bedrijven hebben vandaag naast hun logo visitekaartjes en brochures bijvoorbeeld ook vaak eigen ontworpen draagtassen die als goodiebag worden gebruikt.

 

Luxe papieren draagtassen zijn een perfect alternatief voor wegwerp draagtassen.

ArtiBags is innovatief en wil zo het verschil maken door wegwerpindustrie het hoofd te bieden.

Al onze producten beschikken over de nodige certificaten m.b.t. gecontroleerde houtkap zoals het alom bekende FSC-certificaat.

 

Degelijkheid is een fundamenteel kenmerk van onze handgemaakte premium papieren draagtassen.

De combinatie van hoogtechnologische precisie en nauwkeurig handwerk stelt ons in staat een top product af te leveren.

 

Luxe draagtassen zijn een tool voor bedrijven om dieper door te dringen in het marketinglandschap. 

Zo zijn premium papieren draagtassen niet meer uit het straatbeeld te slaan en ook op social media zijn het vaak (onbedoelde) uithangborden.

 

ArtiBags hecht veel belang aan duurzaamheid, ecologie en ethiek en beschikt over alle nodige certificaten die aan de klanten worden overgemaakt.

FSC

Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie en heeft als doel om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen.

Onze producten beschikken over het FSC-keurmerk waaruit alle details m.b.t. de herkomst van het hout kan worden afgeleid.

 

Sedex

Sedex is een auditbedrijf en tevens een van de wereldleiders op het gebied van ethische handel. Zo probeert de het de werkomstandigheden in wereldwijde supply chains veilig te stellen.

Onze productiefaciliteit wordt geauditeerd door Sedex en wij beschikken dan ook over een Sedex-certificaat.

 

ISO 9100:2015

ISO 9001:2015 is een van de meest gehanteerde standaarden in de ISO 9000 series. Deze internationaal vastgelegde standaard stippelt de vereisten uit voor een kwaliteitsmanagement systeem (QMS).

ArtiBags beschikt over deze standaard en is dan ook in staat om haar producten en diensten continu te verbeteren voor de klanten.