Wij zijn CREATIEF INNOVATIEF PERFORMANT RESULTAATGERICHT

Papieren Draagtassen Producenten in Turkije

Eigen
productie
in turkije

vanaf 250 stuks

Snelle levering binnen Europa

ArtiBags herdefinieert packaging.

Papieren draagtassen producenten in Turkije als alternatief voor het Verre Oosten

Papieren draagtassen producenten in Turkije vormen een goed alternatief voor productie uit China en India. De nabijheid van productiefaciliteit in Istanbul zorgt voor veel snellere levertermijnen en lagere transportkosten.

ArtiBags beschikt over een eigen productielijn in Istanbul in Turkije. Door de jaren heen heeft ArtiBags een stevig netwerk opgebouwd met partners en zo kunnen groeien tot een sterke speler in de verpakkingssector.

Hierdoor vormen luxe handgemaakte papieren draagtassen dan ook het kernproduct binnen ArtiBags. Dankzij onze expertise, ervaring en netwerk, kunnen we ons experten noemen binnen dit marktsegment.

ArtiBags investeert continu in nieuwe technologieën en opleidingen om zo up-to-date te blijven in deze bruisende en snelveranderende industrie. Ook zijn de milieunormen steeds in veranderingen. Daarboven leggen lokale overheden zowel particulieren als bedrijven, steeds nieuwe en strengere regels op. Daarom is duurzaamheid vandaag de dag essentieel in de hele supply chain. Dit zien we dan ook als een uitdaging die ons scherp houdt.

Luxe draagtassen hebben de laatste jaren hun weg gevonden naar verschillende sectoren. Daarnaast hebben premium papieren draagtassen verschillende toepassingen, gaande van een echte boodschappentas tot een goodiebag of mode-accessoire.

De tijd dat draagtassen eenvoudig en soms zelf anoniem waren, is al lang voorbij. Ondernemingen hebben, mede door de sterke groei van online shoppen, de behoefte van de klant begrepen om zijn of haar bestelling in een unieke en representatieve verpakking op te sturen.

Ook worden luxe draagtassen vaak gebruikt als een gewone boodschappentas of zelfs als een modeaccessoire dat deel uitmaakt van de outfit.

 
VOORBEELDEN VAN TEVREDEN KLANTEN UIT HET BINNEN- EN BUITENLAND
0 +
PRODUCTIELIJN MET MEER DAN 12 JAAR ERVARING IN LUXE DRAAGTASSEN EN VERZENDVERPAKKINGEN
0 +

Eigen productiefaciliteit voor uw maatwerk

Onze eigen productiefaciliteit in Turkije stelt ons in staat om heel flexibel te werken wat betreft de handgemaakte papieren draagtassen, ons belangrijkste product.

Zo hebben we een goed zicht op het volledige productieproces waardoor we in staat zijn om snel te switchen naar een nieuwe oplage. Hierdoor kunnen we een zeer snelle leveringstermijn binnen Europa garanderen.

Waar we goed in zijn

ArtiBags blinkt uit in luxe handgemaakte papieren draagtassen en verzendverpakkingen. De heel snelle (op)leveringstermijnen binnen Europa onderscheiden is een van onze sterktes. 

Wij bedienen al jaren wereldwijd klanten en hebben de markt enorm zien groeien.

De jarenlange ervaring van onze productiesite en de voortdurende investeringen, in combinatie met een lange termijnvisie, stellen ons in staat een top product af te leveren.

De hele snelle leveringen worden ons mogelijk gemaakt mede dankzij ons sterk netwerk en nauwe samenwerkingen met transportfirma’s.

Al onze producten voldoen aan de geldende Europese normen en standaarden. Bovendien beschikken we over alle certificaten m.b.t. duurzaamheid zoals het alombekende FSC®-certificaat.

Wij streven bij ArtiBags steeds perfectie en een maximale klantentevredenheid na.

 

Snelle en vlotte afhandeling van offerteaanvragen voor handgemaakte papieren luxe draagtassen

Alle offerteaanvragen zijn volledig gratis en vrijblijvend.

Offerteaanvragen voor ons kernproduct, worden dan ook binnen 1 werkdag beantwoord.

 
papieren draagtassen producenten in turkije
luxe papieren draagtassen