Wij zijn CREATIEF INNOVATIEF PERFORMANT RESULTAATGERICHT

ArtiBags

Papieren Draagtassen Bedrukken

Eigen
productie
in turkije

vanaf 250 stuks

Snelle levering binnen Europa

ArtiBags herdefinieert de papieren draagtassen.

Papieren draagtassen bedrukken gebeurt bij ArtiBags efficiënt en productief. Wij leveren luxe bedrukte draagtassen en garanderen hierbij een levertermijn van 14 dagen binnen Europa.

 

Papieren draagtassen bedrukken

ArtiBags heeft door de jaren heen een stevig netwerk opgebouwd met partners en zo kunnen groeien tot een sterke speler de verpakkingssector.

Luxe handgemaakte papieren draagtassen bedrukken vormt de kernactiviteit binnen ArtiBags en hier kunnen we ons dan ook expert in noemen.

ArtiBags investeert voortdurend in nieuwe technologieën en opleidingen om up-to-date te blijven in deze bruisende en snelveranderende industrie. Ook zijn de milieunormen steeds in verandering en leggen overheden zowel particulieren als bedrijven, nieuwe en strengere regels op. ArtiBags gaat dan ook deze nieuwe uitdagingen aan.

De tijd dat draagtassen eenvoudig en soms zelf anoniem waren, is al lang voorbij. Ondernemingen hebben, mede door de sterke groei van online shoppen, de behoefte van de klant begrepen om zijn of haar bestelling in een unieke en kenmerkende verpakking op te sturen.

Ook worden premium papieren draagtassen vaak gebruikt als een gewone boodschappentas of zelfs als een modeaccessoire dat onlosmakelijk deel uitmaakt van de outfit.

 
VOORBEELDEN VAN TEVREDEN KLANTEN
0 +
JAAR ERVARING IN LUXE DRAAGTASSEN
0 +
Eigen productiefaciliteit voor uw maatwerk

Onze eigen productiefaciliteit stelt ons in staat om heel flexibel te werken wat betreft de handgemaakte papieren draagtassen, ons belangrijkste product.

Zo hebben we een goed zicht op de volledige productie waardoor we in staat zijn om snel te over te schakelen naar een nieuwe oplage. Daardoor kunne we een zeer snelle leveringstermijn binnen de EU garanderen.

 

Waar we goed in zijn

ArtiBags blinkt uit in luxe handgemaakte papieren draagtassen én de heel snelle (op)leveringstermijnen binnen Europa.  Wij bedienen al jaren wereldwijd klanten en hebben de markt enorm zien groeien. De jarenlange ervaring van onze productiesite en de voortdurende investeringen, in combinatie met een lange termijnvisie, stellen ons in staat een top product te leveren. De hele snelle leveringen worden ons mogelijk gemaakt mede dankzij ons sterk netwerk en nauwe samenwerkingen met transportfirma’s. Al onze producten voldoen aan de geldende Europese normen en standaarden. Bovendien beschikken we over alle certificaten m.b.t. duurzaamheid zoals het alombekende FSC®-certificaat. Wij streven bij ArtiBags steeds perfectie en een maximale klantentevredenheid na.

Snelle en vlotte afhandeling van offerteaanvragen voor handgemaakte papieren draagtassen

Alle offerteaanvragen zijn volledig gratis en vrijblijvend.

Offerteaanvragen onze kernactiviteit, papieren draagtassen bedrukken, worden dan ook binnen 1 werkdag beantwoord.

papieren draagtassen bedrukken
papieren draagtassen