Verzendverpakkingen

Verzendverpakkingen worden door ArtiBags op maat gemaakt en naar wens bedrukt.

Deze verpakkingen zijn ideaal om orders op een veilige, representatieve en praktische wijze te verzenden. Net zoals de luxe draagtassen, zitten deze premium verpakkingen in eigen productie waardoor we dus de volledige productielijnen beheren.

ArtiBags hecht veel belang aan duurzaamheid. Zo zijn onze papieren en kartonnen verpakkingen steeds zowel duurzaam als recycleerbaar. We beschikken dan ook over de nodige certificaten waaronder dat van de FSC®.
OP MAAT GEMAAKTE

VERZENDVERPAKKINGEN

Specificaties:

REPRESENTATIEF

  • eigen ontwerp
  • materiaalkeuze

MILIEUVRIENDELIJK

  • duurzaam
  • recycleerbaar

OP MAAT GEMAAKT

  • eigen ontwerp
  • standaardmaten

NAAR WENS BEDRUKT

  • 8-kleurige offsetdruk
  • binnen-/buitenzijde

Eigen productielijn

Verzendverpakkingen worden door ArtiBags, naast de handgemaakte papieren draagtassen, ook geproduceerd met behulp van dezelfde productielijn.

Dit heeft als voordeel dat we binnen 1 dag kunnen reageren op een offerteaanvraag. Daarnaast kunnen we de transportkosten en opleveringstermijn tot een minimum beperken. 

Binnen Europa voorzien we over het algemeen een opleveringstermijn van ongeveer 2 weken.

Is het de eerste keer dat u gebruik wil maken van eigen verzendverpakkingen maar u heeft nog geen eigen ontwerp of zelfs logo? ArtiBags levert ook diensten in het verlengde van logo en brand design.

 

ArtiBags’ verzendverpakkingen stralen stijl en karakter uit en beperken zich daarom niet louter tot een verpakking.

Bedrijven hebben vandaag naast hun visitekaartjes, brochures,… ook vaak eigen ontworpen verzendverpakkingen.

Zo is een gondeldoosje bijvoorbeeld het eerste ‘fysieke contact’ tussen klant en bedrijf bij online winkels. Dit heeft vaak een cruciale en blijvende indruk op de consument bij het unboxen van zijn of haar aangeleverde artikel.

 

Al onze verzendverpakking zijn van premium kwaliteit zoals onze draagtassen. Wij profileren ons dan ook als een producent van luxe verpakkingen waarbij er steeds oog is voor degelijkheid en detail.

 

ArtiBags hecht veel belang aan het ethiek, milieu en duurzaamheid.

Wij hopen het verschil te kunnen maken door enkel met grondstoffen te werken die duurzaam zijn ontgonnen.

Al onze producten beschikken dan ook over de nodige certificaten m.b.t. duurzaamheid zoals het alom bekende FSC-certificaat en Sedex voor ethisch ondernemen.

 

We maken voor de verzendverpakkingen hoofdzakelijk gebruik van dezelfde machines en installaties als voor onze handgemaakte papieren draagtassen.

Dit zorgt ervoor dat we een controle hebben over de volledige supply chain. Hierdoor kunnen we binnen een werkdag reageren op een offerte en binnen 2 weken leveren in Europa.