PP Non-Woven Draagtassen

De ideale draagtas voor lang en intensief gebruik.

PP non-woven draagtassen bedrukken

PP non-woven draagtassen worden door ArtiBags bedrukt met eigen logo of ontwerp. Dit doen me in samenwerking met partners die al decennia actief zijn in deze aftakking.
 
Katoenen draagzakken worden al jaren gebruikt als schoudertas gebruikt voor verschillende doeleinden. Scholieren staken er hun boeken in, de postbode deed er zijn ronde mee en allerlei leveranciers gebruikten het voor hun bestellingen.
 
Vandaag worden deze draagzakken ook vervaardigd uit PP (polypropeen of polypropyleen). Dit is een zeer veelzijdige kunststof die bekend staat om zijn taaiheid en buigzaamheid. Polypropeen is een milieuvriendelijk materiaal dat gemakkelijk recycleerbaar is. Bij de verbranding ervan komen er geen schadelijke stoffen vrij.
 
ArtiBags hecht veel belang aan ecologie, klimaat en ethiek. Zo wordt onze suppy chain geaudit door Sedex®.
 

PP-non woven worden geprezen om hun lage productiekost en stevigheid. Hun degelijkheid staat het toe deze draagtassen heel frequent en intensief te gebruiken.

 

Dit type draagtassen zijn enorm praktisch omdat deze gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Zo kunnen pp non-woven draagtassen bijvoorbeeld gemakkelijk opgevouwen worden en meegenomen naar de winkel. Ook kunnen ze net wanneer ze vuil zijn, schoongeveegd worden.

 

PP non-woven draagzakken kunnen als duurzaam worden beschouwd ondanks het feit dat ze uit kunststof bestaan. Het is namelijk zo dat deze tassen lang meegaan waardoor hun uiteindelijke belasting op het milieu en klimaat uiteindelijk al bij al meevalt. Daarenboven komen er geen giftige stoffen vrij mochten deze toch in de vrije natuur of verbrandingsoven terechtkomen.

 

PP non-woven tassen hebben een bepaalde uitstraling en horen dan ook bij een bepaalde visie. Alternatief, duurzaam, zelfbewust, etc zijn bijvoorbeeld eigenschappen die vaak als statement worden gekoppeld aan het gebruik van bedrukte non-woven draagtassen.

 

Wereldwijd 100+ tevreden klanten

Hieronder voorbeelden van PP non-woven draagtassen die zijn geproduceerd voor onze partners. Alle PP non-woven draagtassen in onze portfolio werden in het verleden daadwerkelijk door onze partner opgeleverd. We hebben deze voorbeelden dan ook in stock zodat onze klanten deze van dichtbij kunnen bekijken en beoordelen.