Medicijnverpakkingen

Medicijnverpakkingen worden op maat gemaakt en tevens naar wens bedrukt.

Deze verpakkingen zijn ideaal om medicijnen, voedingssupplementen of cosmetica op een veilige en representatieve manier te verpakken. We hebben de productie van deze premium non-food verpakkingen in eigen productie waardoor we dus de volledige productieketen beheren.

ArtiBags heeft oog voor ethiek, milieu en duurzaamheid. We werken dan ook steeds met grondstoffen zowel duurzaam als recycleerbaar. Alle onze medicijnverpakkingen beschikken over de nodige certificaten waaronder dat van de FSC®.
OP MAAT GEMAAKTE

MEDICIJNVERPAKKINGEN

Specificaties:

VEILIG

  • CE-gemarkeerd
  • gecertifieerd
 

MILIEUVRIENDELIJK

  • duurzaam
  • recycleerbaar
 

OP MAAT GEMAAKT

  • eigen ontwerp
  • standaardmaten
 

NAAR WENS BEDRUKT

  • 8-kleurige offsetdruk
  • binnen-/buitenzijde
 

Medicijnverpakkingen bedrukken

ArtiBags produceert naast de handgemaakte papieren draagtassen, ook non-food verpakkingen, zoals medicijndoosjes zelf.

Dit heeft als voordeel dat we binnen 1 dag kunnen reageren op een offerteaanvraag. Bovendien kunnen we de transportkosten en opleveringstermijn tot een minimum beperken. 

Binnen Europa voorzien we over het algemeen een opleveringstermijn van ongeveer 14 dagen.

Is het de eerste keer dat u gebruik wil maken van eigen verzendverpakkingen maar u heeft nog geen logo of eigen ontwerp? ArtiBags levert ook diensten in het verlengde van logo en brand design.

 

ArtiBags’ medicijnverpakkingen voldoen aan alle Europese regelgeving inzake volksgezondheid. Medicijndoosjes en verpakkingen van bijvoorbeeld supplementen beperken zich niet louter tot een verpakking. Zo zorgen ze er ook voor dat de klant meteen zijn of haar vertrouwde merk terugvindt.

Al onze medicijnverpakkingen en hun bedrukking zijn, net zoals onze eigen draagtassen, van premium kwaliteit. Wij profileren ons dan ook als een producent van luxe verpakkingen waarbij er steeds oog is voor degelijkheid en detail.

ArtiBags hecht veel belang aan het ethiek, ecologie en duurzaamheid.

Wij hopen het verschil te kunnen maken door enkel met grondstoffen te werken die op een duurzame manier zijn ontgonnen.

Al onze papieren producten beschikken dan ook over de nodige certificaten m.b.t. duurzaamheid zoals het alom bekende FSC®-certificaat en Sedex® voor ethisch ondernemen.

We maken voor de medicijnverpakkingen hoofdzakelijk gebruik van dezelfde machines en installaties als voor onze luxe papieren draagtassen.

Dit zorgt ervoor dat we een controle hebben over de volledige supply chain. Daarom kunnen we binnen 1 werkdag reageren op een offerte en binnen 2 weken leveren in Europa.