Katoenen Draagtassen

ArtiBags is dé aangewezen partner voor uw bedrukte katoenen draagtassen.

Wij hebben door de grote vraag naar deze duurzame draagtassen, een partnerschap aangegaan met een sterke speler binnen deze industrie. Uw katoenen zakken kunnen we dan ook op maat laten maken en naar wens bedrukken.

Katoenen draagtassen bedrukken

ArtiBags kan uw katoenen draagtassen bedrukken met eigen ontwerp. Dit doen me in samenwerking met partners die al decennia actief zijn in deze aftakking.
Katoenen draagzakken worden al jaren gebruikt als schoudertas gebruikt voor verschillende doeleinden. Scholieren staken er hun boeken in, de postbode deed er zijn ronde mee en allerlei leveranciers gebruikten het voor hun bestellingen.
Vandaag zijn ze meer dan ooit terug als duurzaam alternatief voor wegwerpzakken. Hoewel de productie een toch niet te onderschatten ecologische voetafdruk nalaat, wordt deze op termijn tenietgedaan door de indrukwekkende levensduur.
ArtiBags hecht veel belang aan ecologie, klimaat en ethiek. Zo wordt onze suppy chain geaudit door Sedex®.

Katoenen draagtassen worden geprezen om hun stevigheid. Van alle draagtassen kunnen we stellen dat deze tot de sterksten zijn en het langste meegaan. Hun degelijkheid laat zich mettertijd meer en meer doordrukken als we kijken naar het gewicht deze draagtassen kunnen dragen en hoe vaak ze worden gebruikt.

 

Dit type draagtassen zijn enorm praktisch omdat deze gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. Zo kunnen ze dus bijvoorbeeld gemakkelijk opgevouwen worden en meegenomen naar de winkel. Ook kunnen ze net als kledingstukken worden gewassen.

 

Katoenen draagzakken kunnen als duurzaam worden beschouwd ondanks hun productieproces. Het is namelijk zo dat deze tassen heel lang meegaan waardoor hun uiteindelijke belasting op het milieu en klimaat uiteindelijk al bij al meevalt.

 

Katoenen tassen hebben een bepaalde uitstraling en horen dan ook bij een bepaalde visie. Alternatief, duurzaam, zelfbewust, etc zijn bijvoorbeeld eigenschappen die vaak als statement worden gekoppeld aan het gebruik van bedrukte katoenen tassen.

 
KATOENEN TOTEBAG
ALS EIGENTIJDSE DRAAGTAS

Katoenen tote bag zijn meer dan ooit in. Naast hun functie als praktische en polyvalente draagtas worden ze ook graag als eigentijdse accessoire gedragen.

Onze katoenen draagtassen zijn heel stevig, mede door de verschillende stikmethodes die we gebruiken en de totebags kunnen bij normaal gebruik jaren meegaan.

Onze klanten hebben de
 volledige vrijheid wat betreft hun keuze van afmetingen, vorm, grammage, bedrukking en kleur. Zo is kan er worden geopteerd voor een katoenen draagtas met bootvorm of 3D-gusset, kan er ritssluiting of velcro-sluiting worden toegevoegd, … De mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

In tegenstelling tot veel concullega’s werken we niet met standaardformaten, -kleuren of -grammages  aangezien we over onze eigen productielijnen beschikken wat dan ook een enorm voordeel biedt voor onze klanten.

 

Wereldwijd 100+ tevreden klanten

Hieronder voorbeelden van bedrukte katoenen papieren draagtassen die zijn geproduceerd voor partners. Alle katoenen draagzakken in onze portfolio zijn dan ook daadwerkelijk in het verleden bedrukt en geleverd aan tevreden klanten. Zowel de vorm, maat als bedrukking kan door de klant worden bepaald.