Medicijnverpakkingen

Medicijnverpakkingen worden op maat gemaakt en tevens naar wens bedrukt.

Deze verpakkingen zijn ideaal om medicijnen, voedingssupplementen of cosmetica op een veilige en representatieve manier te verpakken. We hebben de productie van deze premium non-food verpakkingen in eigen productie waardoor we dus de volledige productieketen beheren.

ArtiBags heeft oog voor ethiek, milieu en duurzaamheid. We werken dan ook steeds met grondstoffen zowel duurzaam als recycleerbaar. Alle onze medicijnverpakkingen beschikken over de nodige certificaten waaronder dat van de FSC®.

Verzendverpakkingen

Verzendverpakkingen worden door ArtiBags op maat gemaakt en naar wens bedrukt.

Deze verpakkingen zijn ideaal om orders op een veilige, representatieve en praktische wijze te verzenden. Net zoals de luxe draagtassen, zitten deze premium verpakkingen in eigen productie waardoor we dus de volledige productielijnen beheren.

ArtiBags hecht veel belang aan duurzaamheid. Zo zijn onze papieren en kartonnen verpakkingen steeds zowel duurzaam als recycleerbaar. We beschikken dan ook over de nodige certificaten waaronder dat van de FSC®.

Katoenen Draagtassen

ArtiBags is dé aangewezen partner voor uw bedrukte katoenen draagtassen.
Wij hebben door de grote vraag naar deze duurzame draagtassen, een partnerschap aangegaan met een sterke speler binnen deze industrie. Uw katoenen zakken kunnen we dan ook op maat laten maken en naar wens bedrukken.