Wij zijn CREATIEF INNOVATIEF PERFORMANT RESULTAATGERICHT

ArtiBags

Luxe Papieren Draagtassen Bedrukken

Eigen
productie
in turkije

vanaf 250 stuks

Snelle levering binnen Europa

ArtiBags herdefinieert de papieren draagtassen.

Luxe papieren draagtassen bedrukken is dé passie van ArtiBags en dit nichebedrijf garandeert hierbij een zeer snelle opleverings- en leveringstermijn binnen Europa.

Luxe papieren draagtassen bedrukken als alternatief

Door de jaren heen heeft ArtiBags een stevig netwerk opgebouwd met partners en zo kunnen groeien tot een sterke speler de verpakkingssector.

Luxe papieren draagtassen bedrukken vormt de kernactiviteit binnen ArtiBags en hier kunnen we ons dan ook expert in noemen.

ArtiBags investeert continu in nieuwe technologieën en opleidingen om up-to-date te brengen in deze bruisende en snelveranderende industrie. Ook zijn de milieunormen steeds in veranderingen en leggen overheden zowel particulieren als bedrijven, nieuwe en strengere regels op. Dit zien we dan ook als nieuwe uitdagingen.

De tijd dat draagtassen eenvoudig en soms zelf anoniem waren, is al lang voorbij. Ondernemingen hebben, mede door de sterke groei van online shoppen, de behoefte van de klant begrepen om zijn of haar bestelling in een unieke representatieve verpakking op te sturen.

Ook worden luxe papieren draagtassen vaak gebruikt als een gewone boodschappentas of zelfs als een modeaccessoire dat deel uitmaakt van de outfit.

VOORBEELDEN IN PORTFOLIO VAN TEVREDEN KLANTEN
0 +
JAAR ERVARING IN HANDGEMAAKTE PAPIEREN DRAAGTASSEN
0 +
Eigen productiefaciliteit voor uw maatwerk

Onze eigen productiefaciliteit stelt ons in staat om heel flexibel te werken wat betreft de handgemaakte luxe papieren draagtassen, ons belangrijkste product.

Zo hebben we een goed zicht het op het volledige productieproces waardoor we in staat zijn om snel te switchen naar een nieuwe oplage en een zeer snelle leveringstermijn binnen de EU te garanderen.

Waar we goed in zijn

ArtiBags blinkt uit in handgemaakte luxe papieren draagtassen bedrukken én de heel snelle (op)leveringstermijnen binnen Europa. 

Wij bedienen al jaren wereldwijd klanten en hebben de markt enorm zien groeien.

De jarenlange ervaring van onze productiesite en de voortdurende investeringen, in combinatie met een lange termijnvisie, stellen ons in staat een top product te leveren.

De hele snelle leveringen worden ons mogelijk gemaakt mede dankzij ons sterk netwerk en nauwe samenwerkingen met transportfirma’s.

Al onze producten voldoen aan de geldende Europese normen en standaarden. Bovendien beschikken we over alle certificaten m.b.t. duurzaamheid zoals het alombekende FSC®-certificaat.

Wij streven bij ArtiBags dan ook steeds perfectie en een maximale klantentevredenheid na.

Snelle en vlotte afhandeling van offerteaanvragen voor luxe papieren draagtassen

Alle offerteaanvragen zijn volledig gratis en vrijblijvend.

Offerteaanvragen ons kernproduct, worden dan ook binnen 1 werkdag beantwoord.

handgemaakte papieren draagtassen
papieren draagtassen