Sacs en papier & à propos de notre firme

Les sacs en papier sont le domaine d’expertise d’ArtiBags. Des années d’expérience et un solide réseau de partenaires et de fournisseurs ont conduit à une réussite qui nous permet de fournir un service de qualité. En plus des sacs en papier imprimés, nous utilisons également la même ligne de production pour imprimer des emballages en carton (d’expédition) de qualité supérieure, tels que des boîtes de gondole, des boîtes à chaussures, des boîtes magnétiques, etc.

 

ArtiBags dispose également d’une ligne de production de sacs en tissu tels que des sacs en coton (biologique), des sacs en PP tissé, des sacs en PP non tissé, des sacs en jute et des sacs en lin.

 

Nous sommes également actifs dans d’autres branches de l’industrie de l’emballage et fournissons d’autres matériaux d’emballage tels que des emballages alimentaires et des sacs kraft.

 

Notre objectif, dans lequel nous et notre société mère pouvons nous considérer comme l’un des plus grands acteurs mondiaux, est placé sur les sacs en papier de luxe faits à la main qui présentent le caractère et l’apparence des entreprises et de leurs marques.

 

Les sacs en papier luxueux et robustes sont une alternative contemporaine et durable parfaite aux sacs jetables en plastique et en papier industriel. De plus, les sacs réutilisables ont non seulement une fonction logistique pour laquelle ils ont été fabriqués, mais agissent de plus en plus comme une sorte de brochure publicitaire qui est vue en public ainsi que sur les réseaux sociaux.Notre propre site de production en Turquie est une alternative intéressante et beaucoup plus durable à la production en Extrême-Orient en raison de sa faible empreinte écologique, de ses couûts de transports réduits, de ses délais de livrason plus courts.

Les sacs en papier redéfinis

ArtiBags est une entreprise belge qui a accès à sa propre ligne de production en Turquie continentale pour les sacs de luxe en papier, d’autres sacs en papiers et les emballages d’expédition.

Nous combinos un équipment de haute technolgie précis avec un savoir-faire raffiné pour redéfinir les sacs en papier.

L’impression de sacs en papier avec votre logo ou votre propre design est réduite par nous à un processus sans souci.

Made in Türkiye

Turkije biedt vanwege haar geografische ligging en haar statuut van bevoorrechte handelspartner van Europa, enorm veel economische opportuniteiten.

Bedrijven die op zoek zijn naar alternatieven voor leveranciers uit China en India, stuitten dan ook vaak dit land dat zich de laatste jaren heeft kunnen ontwikkelen tot werelds 19de grootste economie.

Productie in Turkije verkleint de ecologische voetafdruk, kort de levertermijnen in en bovenal, beperkt de transportkosten.

MADE IN TÜRKİYE

De toegang tot een eigen productiefaciliteit maakt ons heel flexibel en stelt ons in staat om jouw draagtassen snel op te leveren. Zo kunnen we bijvoorbeeld 1 miljoen luxe papieren draagtassen op 3 maanden produceren en verschepen,

 

Binnen Europa kunnen we een heel snelle levering garanderen. De transportkosten kunnen we drukken door de vele buitenlandse klanten en de nabijheid van de productiefaciliteit.

 

Onze eigen medewerkers zijn tijdens de werkdagen steeds telefonisch bereikbaar en staan je dan ook graag te woord bij vragen. Wanneer we niet in staat zijn op uw oproep op te nemen, nemen wij altijd terug met u contact op

 

Ook na de oplevering blijven we steeds ter beschikking van onze klanten voor bijkomende vragen of opmerkingen. Wij beschouwen een project als geslaagd wanneer de klant helemaal tevreden is.

 

Hoewel we onze papieren draagtassen bedrukken in Turkije, zijn we een volledig Belgisch bedrijf. Dit heeft als gevolg (en voordeel) dat wij de draagtassen importeren en dus ook de inklaring en andere douaneformaliteiten afhanden,

 

Wanneer men papieren en kartonnen (verpakkingsmaterialen) invoert in België, is men verplicht om hiervoor per kilo een milieubijdrage te betalen. Deze FostPlus-bijdrage wordt jaarlijks herzien en in 2022 bedroeg deze bijvoorbeeld €0,1007/kg. Op al onze papieren draagtassen is deze bijdrage al betaald waardoor deze verplichting wegvalt voor onze klanten.

 
JAAR ERVARING IN HANDGEMAAKTE PAPIEREN DRAAGTASSEN
0 +
TOEGEWIJDE MEDEWERKERS IN BINNEN- EN BUITENLAND
0 +
VOORBEELDEN IN PORTFOLIO VAN TEVREDEN KLANTEN
0 +
handgemaakte premium papieren draagtassen
premium handgemaakte papieren draagtas
premium handgemaakte papieren draagtas

EIGEN PRODUCTIE VAN PAPIEREN DRAAGTASSEN

ArtiBags heeft toegang tot een eigen productiefaciliteit en heeft een sterke expertise opgebouwd in de packaging industrie. Zo ligt de productie van handgemaakte premium papieren draagtassen en verzendverpakkingen in onze eigen handen waardoor we de lat hoog kunnen houden. We hanteren voor de luxe papieren draagtassen een MOQ van 250 papieren zakken en 1 miljoen draagzakken produceren we op 3 maanden.

 
FLEXIBELE CAPACITEIT

Onze eigen productiefaciliteit en haar capaciteit stellen ons in staat om heel flexibel in te gaan op de verwachtingen van onze klanten.

Hierdoor kunnen we ook de gebruikelijke leveringstermijnen meer dan halveren voor leveringen van handgemaakte luxe papieren draagtassen binnen de EU.

 
HOOGTECHNISCHE PRECISIE

ArtiBags werkt met de nieuwste technologieën om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Onze handgemaakte papieren tassen vereisen nu eenmaal een precisie die de foutenmarge tot een minimum herleidt.

 
VERFIJNDE AFWERKING

Onze eigen luxe papieren draagtassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gedetailleerd afgewerkt. ArtiBags positioneert zich dan ook in het premium segment van de draagtassen.

Wij hechten veel belang aan degelijkheid en afwerking, en streven dan ook een maximale klantentevredenheid na.

 
JARENLANGE ERVARING

ArtiBags bouwt voort op een stevige expertise die door de jarenlange ervaring van onze productiefaciliteit tot stand is kunnen komen.

Onze premium handgemaakte papieren draagtassen herkennen zich door hun afwerking, degelijkheid en duurzaamheid.

Opleveringen worden altijd nauw opgevolgd en verschillende controlemechanismen beperken de foutenmarge tot een minimum.

 

Papieren draagtassen bedrukking

Lire la vidéo

ArtiBags hecht veel aandacht aan detail en precisie. Onze handgemaakte papieren draagtassen stralen stijl en karakter uit en hebben naast hun initiële doel ook andere toepassingen.

Bedrijven hebben vandaag naast hun logo visitekaartjes en brochures bijvoorbeeld ook vaak eigen ontworpen draagtassen die als goodiebag worden gebruikt.

 

Luxe papieren draagtassen zijn een perfect alternatief voor wegwerp draagtassen.

ArtiBags is innovatief en wil zo het verschil maken door wegwerpindustrie het hoofd te bieden.

Al onze producten beschikken over de nodige certificaten m.b.t. gecontroleerde houtkap zoals het alom bekende FSC-certificaat.

 

Degelijkheid is een fundamenteel kenmerk van onze handgemaakte premium papieren draagtassen.

De combinatie van hoogtechnologische precisie en nauwkeurig handwerk stelt ons in staat een top product af te leveren.

 

Luxe draagtassen zijn een tool voor bedrijven om dieper door te dringen in het marketinglandschap. 

Zo zijn premium papieren draagtassen niet meer uit het straatbeeld te slaan en ook op social media zijn het vaak (onbedoelde) uithangborden.

 

ArtiBags hecht bij de productie van papieren draagtassen en producten veel belang aan ethiek en beschikt over alle nodige certificaten die aan de klanten worden overgemaakt.

FSC

Forest Stewardship Council (FSC) is een non-profitorganisatie en heeft als doel om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen.

Onze producten beschikken over het FSC®-keurmerk waaruit alle details m.b.t. de herkomst van het hout kan worden afgeleid.

 

Sedex

Sedex is een auditbedrijf en tevens een van de wereldleiders op het gebied van ethische handel. Zo probeert de het de werkomstandigheden in wereldwijde supply chains veilig te stellen.

Onze productiefaciliteit wordt geauditeerd door Sedex en wij beschikken dan ook over een Sedex®-certificaat.

 

ISO 9100:2015

ISO 9001:2015 is een van de meest gehanteerde standaarden in de ISO 9000 series. Deze internationaal vastgelegde standaard stippelt de vereisten uit voor een kwaliteitsmanagement systeem (QMS).

ArtiBags beschikt over deze standaard en is dan ook in staat om haar producten en diensten continu te verbeteren voor de klanten.

 

FostPlus

FostPlus is een initiatief van de Belgische privésector om de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval te financieren door aan haar leden een verplichte bijdrage per kg papier en karton te vragen die ze op de markt brengen.

We zijn aangesloten bij FostPlus waadoor deze verplichte milieubijdrage vervalt voor onze klanten.

 

Wij werken ook samen met andere distributeurs, groothandels, evenementenbureaus, reclamebedrijven en drukkerijen.

Ziet u zo een samenwerking zitten, neem dan gerust met ons contact op.