Draagtassen bedrukken & andere diensten

Wilt u draagtassen bedrukken?

ArtiBags denkt met u mee voor het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Is het de eerste keer dat u gebruik wil maken van onze diensten? Heb je nog geen eigen ontwerp voor uw papieren luxe draagtassen, katoenen draagtassen, pp non-wooven draagtassen, verzendverpakking of andere non-food verpakkingen?

Wij helpen je graag verder met met uw logo design, huisstijl, bedrijfskleuren en ontwerp zodat je zorgeloos kan overschakelen naar een hedendaags en duurzaam alternatief voor jouw klanten.

 

Ontwerp

ArtiBags heeft eigen designers die je graag helpen met je logo, bedrijfskleuren en vooral met het ontwerp van je bedrukte draagtas of andere verpakkingen.

Het design gebeurt in Adobe Illustrator of een ander programma. Hierna krijgt de klant verschillende bestandsformaten krijgt, waaronder een vectorbestand. Zo kan het logo in de toekomst naar goeddunken worden aangepast.

 

DRAAGTASSEN BEDRUKKEN

Draagtassen bedrukken is een passie binnen een steeds veranderende omgeving. ArtiBags combineert daarom innovatieve technologieën en verfijnd handwerk om te kunnen voldoen aan de evoluerende verwachtingen van klanten.

 

Artwork

Eer er wordt begonnen aan de productie, wordt er eerste een artwork  door onze designer opgemaakt dat moet worden goedgekeurd door de klant.


Dit artwork bevat alle specificaties zoals afmetingen, grammage, bedrukking, … en vertrekt uit het idee of design van de klant.


Na de goedkeuring  wordt het productieproces in gang gezet.

Heb je nog een vraag? Neem gerust met ons contact op.